Energidrik-sammenligning: Red Bull vs Rich Energy

Hermed følger en ganske uvidenskabelig sammenlignende test af de to energidrikke Rich Energy og Red Bull.

Red Bull er jo klassikeren som alle kender, og Rich Energy er den noget mytiske opkomling som, selvom næsten ingen har smagt den, og ingen ved hvor den kan købes – alligevel har smidt en masse millioner efter Formel 1-holdet Haas, som Kevin Magnussen jo kører for. Pt. fyger det frem og tilbage bl.a. med mærkelige tweets fra Rich Energys CEO William Storey (som vist lige er blevet fyret) og retssager mellem Rich Energy og Whyte Bikes, som Rich Energys logo minder alt for meget om. Men det er jo en helt anden sag – nu drejer det sig om energidrikken.
For selvfølgelig kan man skaffe den. Måske ikke lige henne på tanken eller i din lokale Netto, men via Rich Energys hjemmeside. Så der bestilte jeg en kasse, som er det mindste man kan få.

Dåserne er den klassiske størrelse – 250 ml gyldne dråber. Farven er næsten ens, dog er Red Bull en smule mere gylden og kraftig i farven. Det samme med duften – Red Bull virker lidt mere kraftig. Det kan man jo diskutere om er godt eller skidt. Det giver jo også den klassiske smag/duft jeg tillader mig at sammenligne med bubble gum, og som jeg ikke er så vild med. Personligt foretrækker jeg, og mine to med-testere, den lidt mere afdæmpede Rich Energy.
Under ophældning og smagning virker det som om Red Bull indeholder en lille smule mere kulsyre og dermed lidt flere bobler, men det er vist marginalt.

Begge drikke er produceret i Østrig, og en sammenligning af varedeklarationen viser også at indholdet minder utroligt meget om hinanden, også på indholdet af koffein. Selvfølgelig smager de ikke ens, men den ene minder dog meget om den anden.

Design på dåsen – jamen der vinder Rich Energy stort i min bog. Den sort/gyldne dåse ser bare mere eksklusiv ud. Og at den er så forholdvis svær at anskaffe sig, trækker naturligvis også op. En eksklusiv drik for kendere. Red Bull? Den kan du jo købe alle steder …
Og Rich Energy så kommer til at hedde Ligthning Volt i fremtiden, det vil tiden vise, men jeg er fan!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.