Frikvarter en tirsdag aften

Mine forældre har sommerhus ved Følle Strand, kun ca. 20 minutters kørsel fra Hadsten hvor vi bor. Det er dejligt tæt på, og vi har et par gange i forsommeren pakket den lille familie og kørt ud og spist aftensmad i sommerhuset, om så mine forældre var der eller ej. Det er skønt, og børnene elsker det. Et par gange har vi også delt os op, så jeg har taget én af drengene med i sommerhus, og så er Marianne blevet hjemme og har hygget med den anden.

Mandag aften havde vi en frygtelig ballade med Jonas, fordi han synes det var URIMELIGT længe siden vi havde gjort netop det. Han ville i sommerhus NU! Om han så skulle cykle de 25 km, med dynen på bagagebæreren. Eftersom klokken var mange, og han i virkeligheden var ret træt, blev vi enige om at kigge på det en anden dag.

Og således var det det første han spurgte om, i morges da han vågnede.

Billedet herover er taget her til aften, og viser Jonas og mig, siddende på badebroen ved Følle Strand. Skulle du være i tvivl, er det sådan Jonas ser ud når han er rigtigt godt tilpas.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.