Løbemusik – hjælp

Sidste efterår begyndte jeg så småt at løbetræne, hvilket jeg ellers aldrig har prøvet før, da jeg var ret sikker på at det ikke ville være noget for mig. Jeg vil ikke sige at jeg er blevet bidt af det, men det er ikke så sindsfortærende kedeligt som jeg havde troet, og med en passende mængde elektronik spændt om håndleddet, kan jeg godt finde motivationen. De første par gange løb jeg uden musik i ørerne, men fandt hurtigt ud af at det i den grad er en god ide at have noget at løbe til. Jeg har lavet 5-6 lister med numre som jeg så skifter mellem, men nu kunne jeg godt snart bruge lidt hjælp til at finde nye numre. Med andre ord, jeg har brug for din hjælp.

Hvis du løber, og hører musik imens, hvad hører du så? Eller hvis du dyrker en tilsvarende sport, hvad fungerer så for dig? Kom gerne med 2-3 bud på sange, så prøver jeg at lave en playliste med alle buddene.

Her er hvad jeg typisk har haft i ørerne de sidste par måneder, men jeg er åben for det meste.

3 svar til “Løbemusik – hjælp”

 1. Nikolaj19. juli 2011 kl. 08:26

  For mig er BPM Gud! Det er NÆSTEN ligegyldigt hvilken musik det er, blot BMP’en passer til træningstempoet. Prøv at finde tempoet på de sange, der passer godt til dit tempo, ved at trykke på mellemrumstasten i takt her:
  http://www.all8.com/tools/bpm.htm

  Og så tjek disse sider for musik, som passer til:
  http://www.bpmdatabase.com
  http://www.bpm4djs.com

  Jeg ynder at bruge Foo Fighters, Muse og (suk!) Lady Gaga til træning.

  Og ved den mere hjernedøde træning, hvor der ikke skal bruges tempo, er podcast jo skønt.

  Hvad for noget musikudstyr bruger du?

 2. Kenneth19. juli 2011 kl. 08:32

  Tjah – Faktisk så bruger jeg slet ikke musik.
  Selv hører jeg lydbøger når jeg cykler.

  Men ellers ligger der på min computer lige nu:

  Fagget Fairys – Feed the Horse
  Aleo Blacc – I Need A Dollar
  Stormae – Alor on Dance
  Adele – Rolling in the Deep
  Madcon – Beggin
  Adam Lambert – Whataya want from me

  Mvh. i håb om at du har medvind på cykelstien

  #99

 3. Anders Munck23. september 2011 kl. 22:40

  Personligt havde jeg stor glæde af at høre Soundtracks fra actionfilm som Broken arrow, The Crow o.l.(http://youtu.be/A9sdexQnVgc).
  Lyder måske tosset men temaet fra Rocky passer også fremragende.

  Skal vi væk fra soundtracks er det gerne noget i retning af Faithless, Nitzer Ebb eller andet med noget knald på.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.