Twitter stadig ringere end Jaiku, men …

Tilbage i november 2007 svor jeg her på bloggen troskab til den finske mikroblogging-service Jaiku, hvor jeg skrev korte beskeder om hvad jeg lavede, også tit når jeg ikke lavede ret meget. Fascinating stuff! Sidenhen er Jaiku blevet købt af Google, hvilket desværre betød at Jaiku i dag er næsten dødt. Meget sørgeligt. Specielt fordi Jaiku var mange gange bedre end konkurrenten Twitter, der fx stadig ikke har fundet ud af det smarte i trådede samtaler.

Men da jeg i sin tid reklamerede for mig selv på Jaiku, vil jeg nu gøre det samme for Twitter, hvor jeg selvfølgelig også kan følges: http://twitter.com/larsk

Hvis du hellere vil følge mig via FriendFeed, hvor stort set alt jeg laver online bliver registreret, så er det også muligt.

Ét svar til “Twitter stadig ringere end Jaiku, men …”

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.