Frivillig i biografen

Efter at være flyttet til Hadsten i sommers, har jeg holdt lidt øje med den lokale foreningsbiograf, Hadsten Bio, og for et par måneder siden meldte jeg mig så som frivillig. Så i øjeblikket er jeg i oplæring som operatør, hvilket tager sin tid, da man kun har vagter hver 14. dag, men jeg synes det går godt, og tænker jeg nok snart er udlært. Derefter får jeg mine egne faste vagter.

Det er spændende arbejde, og en flok rare og søde ‘kolleger’ jeg har fået på den måde. Og som belønning får jeg lov at gå gratis i biografen så meget jeg vil, udover at jeg selvfølgelig får set de film jeg viser. I morgen skal jeg fx vise den norske frihedskæmperfilm Max Manus, som jeg nok ikke ville få set ellers.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.