Frekvens og fokus

Det er på tide at gøre noget alvorligt ved denne blog, hvis ikke den skal lukkes helt. Jeg kan se i min lille lokale blogosfære at jeg ikke er alene i oplevelsen af at det kan være svært at holde fokus, specielt hvis man måske ikke har defineret et for sig selv fra starten, samt ikke mindst at holde dampen oppe så indlæggende kommer flydende. Enten det, ellers også har mange af mine venner bare indset at blogs er passé – en erkendelse jeg så åbenbart trækker lidt ud endnu.

I hvert fald giver jeg lige NetEgo et skud mere, og forsøger at gøre det nemmere for mig selv ved at sætte fokus på “mig på nettet”. Altså hvad jeg laver på nettet, i bred forstand. Det kan stadig dække meget, men jeg tror jeg har en god ide om hvad det skal dække, så er det jo spændende om den røde tråd bliver synlig for andre end mig.

Tak til Jakob Skjerning og Project52 for inspirationen.

Ét svar til “Frekvens og fokus”

  1. Jakob S11. januar 2010 kl. 14:12

    Jamen dog, det er vi bestemt nogen, der ser frem til… eller, der er hvertfald mig 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.