Ingen spilmesse i København i år

Det er først gået op for mig for ganske nylig, at der ingen D3-messe bliver i år. Både i 2006 og 2007 er der i november måned blevet afholdt en D3 Expo-messe i Øksnehallen i København, med nyt og knap så nyt for alle danske spilentusiaster. I 2006 fik jeg fx lejlighed til at prøve en PlayStation 3, og sidste år var det Warhammer Online jeg fik prøvet, mens det stadig var i lukket beta.

Men det bliver der altså ikke noget af i år. Grunden er åbenbart “økonomiske problemer og mangel på udstiller-interesse“. Jeg håber vi har messen - eller en tilsvarende - tilbage i 2009, jeg skal i hvert fald nok dukke op.

2 svar til “Ingen spilmesse i København i år”

 1. Igor3. februar 2009 kl. 11:26

  Dear Sir, Lars
  My name is Igor. I am wrting to you from Ukraine. Could you help me with photos of Steven Seagal displayed by you at Flickr.com? I do not represent intewrests of Mass Media!!!!!! I am just a fan of Steven Seagal!!!! Thank you for your help!!!!
  Sincerely,
  Igor, Ukraine

  My E-mail: igorgrinchenko76@mail.ru

 2. Morten9. februar 2009 kl. 12:14

  Hehe! Har du mange billeder af Steven Seagal, Lars? Der er da en fyr dér, du kan dele din store interesse med. 😀

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.