Warhammer Online

Warhammer Online logoDet er vist ikke nogen hemmelighed at jeg spiller World of Warcraft. Det har jeg gjort i mere end 3 år, og selvom jeg ikke spiller på den hardcore måde med ugentligt raids etc. så er jeg bestemt en af de trofaste fans. Næste udvidelse i rækken er også bestilt. Men derfor kan man jo godt lige kigge sig omkring efter andre spil, som jeg også gjorde med Tabula Rasa, og når et så stort franchise som Warhammer går online, så er jeg nødt til at være med.

Jeg har aldrig spillet Warhammer som brætspil, og er i virkeligheden nok mere interesseret i Warhammer 40K-serien, men stadig har Warhammer-universet så meget tyngde at det kun kan blive interessant.

Nu er datoen for udgivelsen sat til 18. september, og heldigvis er flere af dem jeg spiller World of Warcraft med, også med på ideen om at give Warhammer Online en chance. Det er nemlig lige præcis det der skal til for at afgøre om Warhammer Online blive en succes for mig, eller om jeg fortsætter med World of Warcraft – spillet kan være nok så godt, men hvis resten af slænget bliver i World of Warcraft – så gør jeg også.

Her inden spillet er på gaden, er min forventning at jeg kommer til at spille Warhammer Online 2-3 måneder, og så vender tilbage til World of Warcraft. Næste udvidelse til World of Warcraft kommer efter alt at dømme senere på året, og den er som sagt forudbestilt.

I Warhammer Online overvejer jeg at spille en high elf (dvs på Order-siden) af klassen ‘Shadow Warrior’, men igen kommer det meget an på hvad mine venner er med på.

Skriv gerne en kommentar hvis du også har tænkt dig at spille Warhammer Online, samt hvilken side/race/class du overvejer.

3 svar til “Warhammer Online”

 1. Jens#034. september 2008 kl. 09:27

  Et lille tip til navngivning af High Elves, så bare brug fornavne fra midaldrende kvindelige bibliotekarer kombineret med noget minty.

  Ex. Ulla Stimorolfire eller Elsebeth Purebreath.

 2. FinnC.4. september 2008 kl. 22:05

  Order-siden? Ej, Lars? Jeg drages da af Chaos – selvfølgelig på Destruction-siden – måske Chosen-klassen. Men hvis du virkelig mener det der med Order, så vil jeg nok også vælge high elf, swordmaster-klassen. Uanset hvad, så bliver det fedt at komme i gang. Jeg syns at den pvp-battle som jeg var med i på GC, virkede temmelig god. Jeg døde forøvrigt ikke én eneste gang – den pally-agtige-klasse (på Order-siden)jeg valgte virkede ret imba.

 3. Michael Olsen10. september 2008 kl. 10:55

  Jeg kan også anbefale Warhammer Fantasy Role Playing Game (WFRPG), altså det analoge, hvis man har lyst til den slags, det er ret godt.

  Er man til singleplayer-spil, så er Warhammer 40k: Fire Warrior også ret godt, selv om man spiller på “den anden side”, om jeg så må sige, da man netop kæmper imod imperiet.

  Personligt er jeg overhovedet ikke vild med online multiplayer, men jeg regner med at tjekke både The Agency og DC Universe Online ud, når de kommer. Begge spil findes dog kun til *ahem* PS3, så jeg må vist lige snakke med Niko og høre, om han vil være med på noget af det.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.