Et forestående valg

World of Warcraft vs Warhammer Online

Kampen er i gang – i øjeblikket ligger både World of Warcraft (WoW) og Warhammer Online (WAR) på min pc, men på sigt er der uden tvivl kun plads til en af dem. WAR har fordelen af at være nyt og spændende, med friske ideer på flere områder, men WoW er ovre alle børnesygdomme og jeg har efterhånden investeret mange gode timer i det. Det vil tage lang tid før jeg når så langt i WAR som jeg er nået i WoW.

Jeg giver mig en periode på tre måneder før jeg skal bestemme hvilken af de to der får lov at blive liggende på harddisken, og hvilken der fremover må klare sig uden mine 100 kr. om måneden.

4 svar til “Et forestående valg”

 1. Niko22. september 2008 kl. 10:54

  Auch! Ren eksistentialisme… Virtuelt.

  Er det ikke lige før du må have orlov?!?

 2. rindom6. oktober 2008 kl. 14:33

  Hvis du droppede jobbet kunne du spille begge spil (-:

 3. Kenneth11. oktober 2008 kl. 19:01

  Kan vi ikke få en status-rapport? Hvordan går det med War? Købte spillet, men er ikke rigtig blevet fanget….er det bedre ved højere level?

  Mvh. Kenneth

 4. Lars K18. oktober 2008 kl. 17:44

  Det er for tidligt at sige noget endeligt endnu, men WAR er bestemt værd at teste, også mere end den ene måned der følger med spillet. Der er mange gode ideer som man måske ikke helt kan forstå WoW ikke har tænkt på. Fx det med at man ikke kan løbe igennem en modstander i PvP, det giver bare en hel del mere mening end WoW. Public Quests er også en cool ide, og guildfunktionerne i WAR er bare SÃ… meget bedre end i WoW.

  Til gengæld er WoW lige kommet med patch 3.0.2 som tilføjer rigtig mange nye ting, så det skal man jo også lige vurdere lidt på.

  Men Kenneth, se at komme online, det er vel den eneste rigtige måde at vurdere det på, og det er jo nu engang sjovere når vi er flere online sammen 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.