Disneyland Paris

Onsdag til fredag i sidste uge havde vi taget fri fra arbejde for at tage med familien Bastrup Arent til Disneyland Paris. Vi boede på det tilhørende Hotel Cheyenne, som er en hel lille by i westernstil, komplet med bl.a. plads til at binde hesten udenfor og bordlampe udformet som en cowboystøvle på værelserne.

Vi havde nogle dejlige dage med masser af oplevelser og indtryk, og desværre en smule regn. Jonas og Anders, der er næsten jævnaldrende, styrede showet fra vi mødtes i Kastrup lufthavn, og der var fuld knald på dem lige til vi var hjemme igen. De to hygger sig SÃ… godt sammen, ligesom resten af familierne nu gjorde. Torsdag eftermiddag fandt vi lidt tid til at tage toget ind til Paris, hvor vi stod af ved Triumfbuen og gik via Concordepladsen til Louvre, hvorefter vi fandt en lille restaurant inden turen gik tilbage til hotellet.

Jeg fik naturligvis taget en masse billeder som jeg, ganske som jeg plejer, har lagt på Flickr.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.