Voldsom Volvo Kultnat i Imperial

Fredag nat var jeg til “Voldsom Volvo Kultnat” i biografen Imperial i København med Nikolaj. Forrygende arrangement! Det startede kl. 23:59, men inden da kunne man købe lidt Wikke og Rasmussen ting i biografens forhal, bl.a. bogen “Så er der kronhjort, Kurt!” som jeg egentlig var lidt fristet af, men altså undlod at købe. Hovedpersonerne var naturligvis også i forhallen så man kunne få sig en snak eller måske en autograf. Inde i salen startede vi med en lille velkomsttale af Christian Monggaard som har skrevet ovennævnte bog, og så gik Wikke og Rasmussen selv på. Så blev de første to afsnit af Sonny Souffle Chok Show vist, der var en lille pause, og bagefter blev de sidste tre afsnit vist. Der var mange sjove gensyn iblandt, og Wikke og Rasmussen fortalte også lidt i pausen. Der præsenterede de også mange af skuespillerne fra showet som også var mødt op. Bl.a. Michael Kvium som jo spiller en mindre rolle i showet.

Alt i alt en rigtig skæg nat (vi var færdige kl. 3), med masser af god humor som for langt den største del stadig holder i dag. Der var meget af showet jeg kunne huske, men der var bestemt også mange ting jeg ikke kunne. Som fx. der hvor tidligere zoo-direktør Bent Jørgensen fortæller om flagermus, seancen hvor Søren Gericke viser hvordan man laver en rigtig souffle, og 80’er-musikvideoen med sangen “En stor familie” hvor familierne Heick, Belli og Lille-Palle optræder.
Salen var med hele vejen, hvilket bestemt var med til at gøre det til en rigtig god oplevelse. Det er ikke ufortjent at Wikke og Rasmussen står som nogle af dansk tv-underholdnings store forbilleder.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.