PlayStation 3 vs Xbox 360

I lørdags var jeg til konsolaften hos Keld, sammen med Nikolaj og Michael. Det gik ud på at vi havde en PlayStation 3, en Xbox 360 samt en imponerende bunke spil vi kunne prøve. Der var naturligvis ikke tale om en konkurrence mellem de to maskiner, men det var alligevel nærliggende at sammenligne på visse punkter. Alle var vist enige om at PS3’en leverer den pæneste grafik, men meget af den slags er jo simpelthen et spørgsmål om hvad man bedst kan lide. Skulle jeg købe en af dem, tror jeg at jeg ville vælge en Xbox 360, som det ser ud i dag, bl.a. pga. udvalget af spil til den.

Vi fik bl.a. prøvet:

 • Warhawk (PS3) – rigtigt fedt krigsspil, i stil med Battlefield 2. Udelukkende online eller splitscreen.
 • Halo 3 (Xbox 360) – prøvede kun multiplayerdelen som virker helt ok, dog er det nok singleplayerdelen der trækker mest.
 • Calling All Cars (PS3) – sjovt lille spil hvor man skal samle forbrydere op og køre dem til fængslet – fungerer også godt med splitscreen.
 • Fifa 08 (Xbox 360 og PS3) – det klassiske fodboldspil i nye smukke klæder. Flottest på Xboxen. Og jeg er SÃ… dårlig til det.
 • Project Gotham Racing 3 (Xbox 360) – solidt bilspil.
 • Motorstorm (PS3) – fedt bilspil på baner fyldt med mudder og klipper. Superflot. Måske lidt ensformigt?
 • Ninja Gaiden Sigma (PS3) – blodigt ninjaspil, kun singleplayer, så vi prøvede det ikke så meget.

Vi kiggede også på demoen til Heavenly Sword og Ratchet and Clank: Tools of Destruction, som begge så rigtigt flotte ud, specielt den sidste. Jeg har helt sikkert glemt nogle af dem vi prøvede, men ovenstående gjorde åbenbart det største indtryk.
Hyggelig og sjov aften, forhåbentligt ikke den sidste af sin slags. Hvem ved, måske vi skal have en Nintendo Wii med næste gang …

9 svar til “PlayStation 3 vs Xbox 360”

 1. Kathrine31. oktober 2007 kl. 08:27

  De der fodboldspil – hvem er egentlig gode til dem? De er total umulige at spille for normalt motorik-begavet mennesker…

 2. Marianne31. oktober 2007 kl. 08:40

  Jeg er godt nok imponeret over hvor mange spil I åbenbart er kommet igennem. Ikke at jeg troede I lå på den lade side men alligevel….

 3. Nikolaj31. oktober 2007 kl. 09:17

  And the winner is?!?

  To dejlige konsoller… Og masser af nørderi.

  Og hvis man er god til fodboldspil, så kan man roligt stole på, at man er god ALT her i livet. 😉

  Og så fik vi jo faktisk afprøvet laaaaaangt mere end listen viser. Der var slet ikke tid til at drikke sprut. Der var dog masser af tid til at spilde drikkevarer.

  Anyway, tak for en hyggelig aften.

 4. Anders Munck31. oktober 2007 kl. 12:42

  nu hvor jeg har fået prøvet Zelda på min Wii er jeg langt mere begejstret, men overvejer stadigt om jeg også skulle have mig en xbox, for spillene er jo ganske flotte, og selv om ps3 kom meget senere, skulle bl.a. Assasins Creed være langt flottere på xbox.

 5. Michael Olsen31. oktober 2007 kl. 20:06

  Det var en rigtig sjov aften. Næste gang må vi huske at drikke sprut.

  Ja, Nikolaj. Drikke. Ikke hælde ud over sig selv, gulv, møbler og kat.

  Personligt synes jeg klart, at Warhawk var det sjoveste af de spil vi spillede, men det er måske også fordi det oftest var mig, der fandt flammekasteren? 😉

  Fifa 08 overraskede positvit, når først man begyndte at få styr på knapperne.

  Nåhja, Lars – et af de spil du har glemt er Resistance: Fall of Man til PS3. Også et rigtig godt spil, med en udmærket online-del. Men jeg foretrækker singlepalyer-delen. og hvis jeg vil spille online, så vælger jeg Warhawk.

 6. Dennis.A.Nielsen7. januar 2008 kl. 15:04

  hvad fanden er det for noget snak ps3 er den ultimativt bedste konsol prøv bare at gåind på youtube.com
  og skriv: xbox360 song såkan du se at det er ps3 der rykker.

 7. Dennis.A.Nielsen7. januar 2008 kl. 15:06

  og ved i hvor man kan få nonja gaiden sigma billigt helst ca. 300kr.

 8. Lars K8. januar 2008 kl. 09:11

  @Dennis: Jeg tror “Ninja Gaiden Sigma” stadig koster omkring 400 kr. de fleste steder, ellers skal du være heldig og finde det brugt.

 9. 262029. december 2009 kl. 10:47

  hej

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.