Ã…rets bryllup

Sidste weekend var vi til bryllup hos Morten og Kathrine i Viborg, som endelig havde besluttet sig for at få orden på forholdet. Vi havde indlogeret os på Viborg Vandrerhjem, sammen med bl.a. Jens og Metteline samt Henrik og Trine. Adskillige andre bibliotekarer stødte til og så var festen jo i gang.

Arrangementet kunne der naturligvis ikke sættes en finger på, og specielt var det hyggeligt at få hilst på mange af de gamle venner fra biblioteksskolen igen, flere af dem havde jeg ikke set længe. På gavefronten havde vi været fornuftige, var gået sammen nogle stykker og gav dem en Nintendo Wii – det havde de fortjent.

Søndag formiddag tog vi på Niels Bugges Hotel i Hald Ege og fik en rigtig lækker brunch, inden turen gik tilbage til mine forældre i Silkeborg for at hente Jonas og Elias, og vende Passaten mod Høje Taastrup. En rigtig god weekend!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.