Mr. Brooks – en film med Kevin Costner

Kevin Costner har, efter min mening, ikke så mange gode film at skrive på sit CV, men hans seneste “Mr. Brooks” må bestemt stå øverst på listen over hans succeser.

Handlingen er kort fortalt at Earl (Costner) lever et helt normalt liv, men i sin skumle fortid har adskillige mord på samvittigheden. Det er en besættelse for ham, og han går endda i en misbrugsgruppe for at holde trangen til blod nede. Hans mørke side er repræsenteret i filmen af Marshall (William Hurt) som går rundt som hans usynlige ven, som kun Earl kan se. Marshall prøver hele tiden at få Earl til at begå bare et lille bitte mord mere, og da han endelig får ham overtalt, går noget naturligvis galt.

Demi Moore spiller kriminalbetjenten der skal opklare sagen, samtidig med at hun kæmper med en meget beskidt skilsmisse. Hun spiller helt sikkert rigtig godt, men det bedste i filmen er måden Costner og Hurt, som jo altså så spiller to sider af samme mand, gør det på. Det fungerer fantastisk godt, og er både skræmmende og ret vittigt. William Hurt er rigtig god til at spille ond!

Så for første, og muligvis eneste, gang vil jeg anbefale en film med Kevin Costner – se den!

Ét svar til “Mr. Brooks – en film med Kevin Costner”

  1. Kathrine19. september 2007 kl. 11:22

    HA! Jeg har altid haft dig mistænkt for at være Costner-skabsfan. I rest my case…! 😉

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.