Sikke en ferie!

Sommerferien er desværre ovre for mit vedkommende, og jeg har været tilbage på arbejde et par dage nu. Vi afsluttede tre ugers ferie med et par dage sammen med familierne Arent og Rasmussen i svigerfars sommerhus ved Aalborg. Dejlig tur. Vi fik endda 2 x besøg af fam. Bech/Sørensen og nåede også et smut i Tivoliland med dem – se dette lille filmklip for dokumentation.

Men feriens store oplevelse var naturligvis vores 12 dage i Grønland. Det var svært at være forberedt hjemmefra på at møde en så storslået natur, og vi havde en masse rigtig gode gåture, snakke med hele familien som var med, og naturligvis med min søster Charlotte som vi var afsted for at besøge. Vi fik taget omkring 1.000 billeder, hvoraf jeg har lagt en større mængde på Flickr – se dem her.

2 svar til “Sikke en ferie!”

  1. Kathrine1. august 2007 kl. 20:28

    OMG – jeg skal kaste op igen! 🙂 Ærgeligt man ikke kan høre Bech skrige hele vejen ned… Hyggeligt at vi kunne ses.

    Næste år holder vi sommerferie i Grønland. Det ser både tørt og varmt ud! 🙂

  2. Kenneth2. august 2007 kl. 15:48

    Synd at man ikke kunne se de første skridt efter turen….man plejer at have nogle “svage” knæ 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.