Nyt keyboard: Logitech G15

Så har jeg endelig fået lidt nyt hardware. Et Logitech G15 keyboard har jeg erhvervet mig. I den forbindelse kan det godt betale sig at kigge sig lidt omkring. Fandt den i Elgiganten til 689 kr og havde egentlig købt den. Kom så hjem og opdagede at det var med engelsk layout, dvs. ingen ÆØÃ…. Tilbage til butikken med den. En god kollega fra mit arbejde kunne så pege mig i retning af H.K. Automation på Østerbro hvor man kunne få samme keyboard, blot med danske karakterer til 555 kr. En besparelse på 134 kr. er jo også værd at tage med!

Men anyway, det er et udpræget gamer-keyboard, med en hel del cool features. Der er f.eks. et justerbart blåt lys under tasterne så man kan bruge det med lyset slukket. Godt til stemningsfulde spil som F.E.A.R. og Half-Life 2. Så har det 18 programmerbare genvejstaster i venstre side, som jeg helt sikkert nok skal få brugt flittigt i f.eks. World of Warcraft. Men den mest iøjnefaldende feature er et lille display i toppen af skærmen som kan bruges til at vise alverdens små oplysninger. Lige fra processorbelastning, klokken, et nedtællingsur, hvad man hører i Media Player, en e-mail notifikation og forskellige informationer fra spil, så som hvor meget liv og ammo man har tilbage. Man kan naturligvis også betjene Media Player fra den, samt skrue op og ned for lyden.

Jeg har ikke fået brugt det så meget endnu, men indtil videre er jeg meget positiv. Det har nogle gode taster, et lækkert feel og så laver Logitech jo bare nogle af de bedste mus og keyboards på markedet. Jeg har i forvejen en MX-1000 mus som jeg er meget tilfreds med. Jeg skriver igen når jeg har gjort mig lidt flere erfaringer med det.

Ét svar til “Nyt keyboard: Logitech G15”

  1. miike beck7. oktober 2007 kl. 14:30

    hejza nu har jeg læst alt dette du har skrevet og jeg kan ikke finde nogen software har du evt. nolge links du kan sende til mig å min email eller her inde og jeg har selv købt g15 med engelsk loyut og har fået mine penge til bage og købt et dansk i stedet men vis du har nolge software til g15 vil duså ikke være velig at snede den tak…..

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.