Ny komedieserie på TV 2

Ved en tilfældighed faldt jeg over TV 2’s nye danske komediesatsning i aftes. Og jeg var hooked fra starten – dén kommer jeg til at se alle afsnit af. Og købe på DVD når den udkommer. Først synes jeg personerne var lidt overfladiske og karikerede, og sproget var måske lidt for klichéfyldt. Faktisk var der rigtig mange klichéer generelt. Såsom manden Rory (tænk Stan fra Normalerweizes ‘Mothers & Daughters’), stedmoderen der ikke kan lade være med at blande sig, tjenestefolkene der efterhånden er vant til herskabets luner – og naturligvis hovedpersonen der med enkelte udtalelser kunne minde lidt om Paris Hilton. Det undrer mig faktisk at familien ikke har en lille hund eller to til at rende rundt, men det er måske gemt til et senere afsnit.

Min kone kunne så fortælle mig at der ikke var tale om en ny komedieserie, men om en dokumentar i 6 afsnit om den danske baronesse Caroline Fleming som bor på Valdemars Slot på Tåsinge. Nå, det blev det jo ikke mindre underholdende af, så jeg er stadig hooked.
Vi blev i øvrigt efterladt med en cliffhanger af rang, hvor kokken nærmest lovede at hænge sig i et træ hvis ikke den store 30-års fødselsdagsmiddag han skulle arrangere for Caroline, gik 100% efter planen.

Serien hedder “Baronessen” og går altså hver tirsdag kl. 20:35 på TV 2.

2 svar til “Ny komedieserie på TV 2”

  1. Jens21. juni 2007 kl. 22:04

    Ok. Hvad fan… er alt det baronessehalløj for noget? Har TV2 opfundet deres egen private celep, celeb?, som vi nu skal følge helt ned i pløret?

  2. Keld26. juni 2007 kl. 20:57

    Ja, hver sin smag. Jeg kan for øvrigt oplyse at jeg har set en mindre overdimentioneret gravhund, som nok skulle kunne fuldende klichéen. Men jeg ser det for øvrigt ikke 😉

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.