Farvel til VHS

Vi har efterhånden længe haft en harddiskoptager som afløsning for vores gamle videomaskine. Men alt for længe har vi stadig haft en stribe VHS-bånd stående på hylden, mest fordi man ikke nænnede at smide dem ud, og fordi “det kan jo være man vil se dem engang”. Yeah, right.

Så jeg gik i gang med projektet med at overføre de enkelte VHS-optagelser der var værd at gemme, til harddiskoptageren og dernæst videre til DVD / DivX. Egentlig ret nemt, da først jeg lånte en ordentlig VHS-maskine af Keld.

Projektet kører altså som det skal, men jeg er løbet ind i et lille problem. Hvad skal jeg gøre af de originale VHS-bånd vi ikke længere vil have? At prøve at sælge dem er vist omsonst. At smide dem ud virker også lidt forkert. Så nu prøver jeg at offentliggøre en liste over dem, så må venner og bekendte byde ind hvis der er noget de vil have. Ellers ryger båndene i containeren 1. juli. VHS-mediet er vist dødt, men man ved jo aldrig…

 • “Andy Warhol’s Dracula”
 • “Blue Velvet” af David Lynch
 • “Breaking the Waves” af Lars von Trier
 • “Das Boot” – Director’s Cut
 • “Den Andalusiske Hund” af Luis Buñuel og Salvador Dali
 • “Exorcisten” – Special Edition
 • “Manden der vidste for meget” af Hitchcock,1934
 • “Manden der vidste for meget” af Hitchcock, 1956
 • “Men Behind The Sun”
 • “Planet of The Apes”-samlingen med alle 5 film
 • “Rebet” af Hitchcock
 • “The Rocky Horror Picture Show”

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.