Nye feeds

Nørd-faktor: Middel

Så er der et par nye feeds til folket. Eller, der er faktisk kun ét nyt feed, det andet er bare en modificeret udgave af det gamle sitefeed – nu med geotags.

Det første er et screenshot-feed. Når jeg spiller computer har jeg altid programmet Xfire kørende. Det tillader at jeg kan chatte med venner og bekendte som også spiller, fører statistik over hvor meget jeg spiller, etc. Men det har også en indbygget screenshot-funktion som jeg er begyndt at bruge en del. Og det har jeg så lavet om til et rss-feed med Feed43. Så hvis du har lyst til at følge med i hvilke screenshots jeg får taget, så snup dette feed. Der er også link til feedet i bunden af denne side.

Det andet feed er som sagt en modificeret udgave af mit normale sitefeed. Jeg er bare begyndt at tilføje geotags, altså geografiske oplysninger i hvert indlæg, så hvis jeg omtaler noget der hører til et bestemt geografisk sted, og det gør det jo som regel, kan man se stedet på et kort. Det er en lidt anden måde at se mine indlæg på. Prøv det hos Google Maps. Du finder feedet her og via link i bunden.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.