Advokater og Counter-Strike

Som tidligere nævnt her på bloggen har jeg i den seneste tid trænet en del i Counter-Strike da vi skulle have et firmaarrangement hvor jeg var del af et hold fra administrationsafdelingen der skulle kæmpe mod et hold jurister. Det foregik sidste torsdag og var en stor succes. Vi startede ved 17-18-tiden og fortsatte til kl. 01:30. Jurist-holdet var i ugerne op til kampen blevet overhørt i samtaler om ‘buyscripts’, forskellige strategier til de forskellige baner, de var blevet set med kort over banerne og rygterne gik endda om at der var indtil flere klan-spillere imellem…

Men hvis der er noget advokater er gode til, så er det at bluffe, og torsdag aften faldt hammeren. Der var ikke flere ord at gemme sig bag, det var tid til at lade våbnene tale. Der blev gået til den fra starten med sejre til begge hold, men snart viste tallene dog en overvægt af sejre til administrationsholdet. Retfærdigvis skal det siges at juristholdet var en mand i undertal, da de havde mistet deres holdkaptajn til arbejde tidligere på dagen. Han havde dog aldrig prøvet spillet(!), så han var nok ikke det store tab.

Da aftenen var omme var alle enige om at det var en succes der skulle gentages, så vi satser på et arrangement igen om en måneds tid.

Rart at vide at min forudgående træning ikke havde været forgæves, Jeg synes selv min præstation var godkendt, og jeg havde som regel flere ‘kills’ end ‘deaths’ hvilket plejer at være en god indikator.

Se billeder fra eventen her.

Ét svar til “Advokater og Counter-Strike”

  1. Rindom4. april 2007 kl. 18:47

    Godt du gav de advokatxxxx tørt på…. (måske læse de din blog?)

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.