Counter-Strike revival

Gode gamle Counter-Strike, den måske største first-person-shooter nogensinde, har fået en lille revival på min computer. Og der er ikke engang tale om Counter-Strike Source, altså den opdaterede version, men den originale Counter-Strike 1.6 som bygger på Half-Life.
Grunden er at på mit arbejde er jeg blevet bedt om at være med på et fem-mands hold fra administrationen der torsdag d. 29. marts skal dyste mod fem jurister, også fra firmaet. Det skal nok blive skægt. Så World of Warcraft er trådt lidt i baggrunden for en tid, mens jeg er gået i træningslejr for at finde de gamle skills frem. Jeg har dog ikke rigtigt fundet dem endnu…

Hvis du har lyst til at være med, så hop på Steam, og find mig under brugernavnet ‘LarsK’.

2 svar til “Counter-Strike revival”

  1. Nikolaj22. marts 2007 kl. 12:25

    Jeg håber I giver “the legal guys” lask! Og at jeg kan nå at træne med dig inden eventen – og din tilbagevenden til WoW.

  2. Pingback: NetEgo / LK

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.