Udvidelse til World of Warcraft

Nørd-faktor: Høj

Så er udvidelsen til World of Warcraft hentet, installeret og afprøvet kort. Her mandag aften kl. 00:01 har jeg været ovre i vores lokale GAME-butik i City 2 og hente mit forudbestilte eksemplar. De holdt midnatsåbent for at vi hungrende WoW-spillere (ca. 100 af slagsen) så hurtigt som muligt kunne få vores næste fix – adgang til området Outlands, level 70 etc. Tak til dem for det gode initiativ! Udgivelsesdatoen 16. januar har kun været fastlagt en måneds tid eller deromkring, men det ER da heldigt at den lige rammer ned i netop den periode hvor jeg alligevel går hjemme på barsel, så tak til Blizzard for det!

Jeg var så heldig at få “The Burning Crusade” som udvidelsen hedder, i en speciel “Collector’s Edition” med en masse goodies, bl.a. en “making of” DVD, en WoW-musemåtte, en bog med koncept-art og det mest seje, et pet til at have med sig rundt i spillet. Desværre viste det sig at netop denne feature er forsinket, så det varer nok en uges tid før jeg kan vise mig med min nye Netherwhelp.

Det er naturligvis begrænset hvad man kan nå på et par timer, men jeg fik da løst de første simple quests, prøvet kræfter mod forskellige af de nye mobs og naturligvis døde jeg også et par gange. Det ser bestemt lovende ud! Jeg tog lige et screenshot af mig selv stående uden for den første horde-by man kommer til, Thrallmar.

En lidt mere detaljeret anmeldelse af The Burning Crusade må komme senere, nu er det vist sengetid.

Flere billeder fra City 2

7 svar til “Udvidelse til World of Warcraft”

 1. Kathrine16. januar 2007 kl. 08:30

  Hjertelig tillykke med udvidelsen! Jeg så at TBC var på som et indslag på morgentv på TV2. Ord som: guild, Night-Elf, boss, godt drop, drage, level 60… osv osv fløj ud af mit tv’s højttaler… WoW har sejret!

 2. Jakob S16. januar 2007 kl. 11:32

  Kunne være man skulle investere i den udvidelse hvis man engang får en karakter til level 60 😉

  Har Blizzard indset at det ville være en fantastisk ide at kunne købe og aktivere TBC online i stedet for at skulle ned i en butik? Jeg mener, med de mega-patches de har udsendt det sidste stykke tid, har vi vel alle sammen mere eller mindre hentet hele TBC alligevel.

 3. Lars K16. januar 2007 kl. 13:06

  Desværre, man er vist stadig tvunget til at skulle have fat i TBC på 4 x oldskool cd-rommer. Eller 1 x DVD hvis man har Collector’s Edition 🙂

 4. Pingback: Bechs Webbrok » Archive » The Burning Crusade er i hus

 5. Nikolaj16. januar 2007 kl. 20:59

  Ja, der er nok nogle stykker, man ikke kommer til at se det næste lange stykke tid. 🙂

  Jeg har Lars mistænkt for at have planlagt Elias fødsel ud fra en forventet udgivelse i januar ’07.

  Happy WoW’ing! Jeg springer stadig over.

  Nydeligt billede af “dig”.

 6. Jens Sørensen11. februar 2007 kl. 17:07

  Hey.

  Kan se du interesserer dig for World of Warcraft TCG
  ville bare lige informerer om der er Regional Championship i København den kommende weekend, jo flere der kommer med, jo federe bliver arrangementet.

  Læs mere på http://www.card-fanatix.dk

 7. Pingback: The Burning Crusade er i hus | Bechster

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.