Skidt og godt

Det går lidt op og ned herhjemme for tiden.

På ‘negativ’-listen står absolut at Marianne forvred sit knæ i sidste uge. En skade hun har lidt af to gange tidligere i de sidste 7-8 år. Hver gang med svie og smerte, en operation eller to og genoptræning til følge. Så det var en gevaldig nedtur vi røg ind i der. Marianne skulle begynde på arbejde på mandag, men måtte i stedet ringe til sin chef og sige at hun i stedet skulle sygemeldes. Status er lige nu at vi skal på sygehuset på torsdag for at få en nærmere vurdering af knæet, så skal det sikkert MR skannes og evt. opereres. Behøver jeg sige der naturligvis er ventelister til både scanning og operation…

På ‘positiv’-listen står så til gengæld at jeg er startet på syv ugers barsel! Og i lyset af Mariannes uheld kan det jo ikke komme på et bedre tidspunkt. Så hvad der skulle have været bare mig og Elias der gik hjemme og hyggede os, er nu blevet til at Marianne, Elias og jeg går og hygger os. Dvs. det er vist mest mig der tager mig af Elias og det meste andet for den sags skyld, Marianne er jo ret handicappet med sådan et par krykker, men hvad – det er jo også mig der har barsel. Min første uge af barslen er næsten gået og jeg kan allerede nu se at det var en helt rigtig beslutning at holde barsel.

Ét svar til “Skidt og godt”

  1. Jens14. januar 2007 kl. 18:52

    Hermed et godbedring ønske fra Horsens.
    Mvh. Jens & Metteliine

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.