Ny kajak

Min DragonFly-luftkajak fik pludslig en defekt svejsning sidste sommer, så den blev sendt retur til Kvickly i Roskilde hvor jeg havde købt den. Så gik der et par uger hvor jeg ikke hørte noget, og så fik jeg endelig at vide at producenten ville sende mig en ny. Det tog så til gengæld lang tid, så først mellem jul og nytår fik jeg min nye kajak. Nå ja, så er jeg da i god tid til den kommende kajaksæson…

Min nye kajak har et lidt andet design end den gamle, både hvad angår udseende og funktioner. Der er således kun to luftkamre (plus de to “bølgebrydere”), imod den gamles tre kamre. Og hvad angår design, ja så har jeg lagt et billede her, dog i uoppustet stand – jeg er selv meget glad for den nye farve!

4 svar til “Ny kajak”

 1. Jens14. januar 2007 kl. 18:51

  Cool Kajak der!
  Du distancerer dig virkeligt fra pøblen med din nye luftkajak i trendy farver. 🙂

 2. Claus Sandø Hoff27. juni 2007 kl. 21:02

  Hej
  Ror du stadigvæk i kajak.
  Jeg har lige købt en advanced frame convertibel som jeg skal ud at prøve.
  Måske vi kunne ro en tur sammen. Jeg har ikke prøvet det før så det kunne være rat at være sammen med en som har lidt erfaring.

  vh
  Claus

  Jeg bor i stor københavn.

 3. Gert Larsen12. august 2007 kl. 18:05

  Jeg har også i tankerne at købe en oppustelig Kajak som er nem at transportere i bilen og vejer ikke meget, hvordan den er at sejle i mangler jeg lidt udtaelse om, så det kunde være rart med lidt info her på siden.
  Hilsen Gert Hillerød

 4. Lars K21. august 2007 kl. 09:38

  @Claus: Ja, jeg ror stadig i kajak, dog ikke så tit som jeg gerne ville. Jeg har aldrig set en advanced frame convertible, så det kunne da være sjovt at ro en tur sammen en dag. Du får lige en e-mail.

  @Gert: Måske du skulle tage med hvis Claus og jeg kunne finde en dag og prøve at sejle lidt, så kan du i hvert fald få lov at prøve min DragonFly. Den sejler fint, er meget manøvredygtig og tager bølger uden problemer (også store bølger). Den er måske ikke helt så retningssikker og hurtig som en ‘fast’ kajak, men den er jo heller ikke beregnet til langturssejlads.

  Ang. bølger er den ret skæg at surfe i. Til det formål kunne et sprayskirt måske være en god investering, jeg husker i hvert fald at have tømt den for vand ofte de gange jeg har prøvet at surfe i den. Siddekammeret kan i øvrigt være helt fuldt af vand uden at den synker. Men så er den også lidt tung at manøvrere med 😉

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.