Coca-Cola Zero


Så er Coca-Cola Zero kommet til byen. Jeg smagte den i går og må sige at den er godkendt. Smagsmæssigt ligger den ret tæt op af den originale Coca-Cola, men indeholder altså ingen sukker. Den har dog ikke den, i mit hoved, lidt trælse eftersmag som Coca-Cola Light har. Nu er hele cola-diskussionen jo nærmest ophøjet til religion i manges verden, men jeg vil anbefale at man lige prøver den nye Zero, den er slet ikke så ringe.

10 svar til “Coca-Cola Zero”

 1. Morten Brunbjerg Bech12. januar 2007 kl. 21:39

  Er den mon lige så kræftfremkaldende, som Coca-Cola Light? Jeg mener, de må da ha’ hældt nogle spændende sødestoffer i, når den nu ikke hverken har ubehagelig eftersmag eller sukker… 😉

 2. Michael Olsen16. januar 2007 kl. 16:28

  Nu har jeg også smagt den, og jeg må sige, at den smager faktisk godt. Jeg foretrækker i hvert fald Coke Zero frem for Coke Light.

  Men, der er ligesom i Coke Light også Aspartam i Coke Zero, så den er farlig. Det er almindelig Coca Cola jo selvfølgelig også, så man må gøre op med sig selv, hvad man vil have:

  Sukkersyge eller kræft.

 3. Carsten1. marts 2007 kl. 11:14

  Aspartam er ikke farligt. Det er en myte. Se meget seriøs artikel: http://www.diabetes.dk/wm1950.
  Coca-Cola Zero er mere “rå” end Coca-Cola light og smager kanongodt!
  Skål!

 4. Søren19. april 2007 kl. 13:06

  >Aspartam er ikke farligt. Det er en myte.

  Det kan man jo selv afgøre om man vil tro på.

  Det bliver ikke mere hæderligt af at fødevarerstyrelsen konkluderer at det ikke er skadeligt, på baggrund af forskning. For der findes også svindel og lobbyisme.

  Jeg vil undgå phenylanalin, træsprit og myresyre. Jeg synes ikke det lyder særligt tiltalende!
  Jamen der er grænser for hvor meget de putter i. – OG HVAD SÃ…!!!

  Ikke mindst er der meget syre i Cola. Det er et fakta. Phosforsyre. Så kan man få knogleskørhed, hvis man ikke passer på.

 5. jens andersen8. maj 2007 kl. 09:05

  fuck nu jer det eneste der smager godt er den alm. coca cola…

 6. Benjamin Press4. august 2007 kl. 17:55

  Coca-cola zero smager som light, altså elendigt! De to produkter smager fulstændig ens, og giver mig brækfornemmelser bare af at se på dem, hvor imod den RIGTIGE Coca-cola er min yndlingsdrik.

 7. coca-cola_lover!31. januar 2008 kl. 12:53

  kæft i er lamme at høre på coca-cola giver ikke kræft kun light og andre former for erstatnings cola omfg -.- gal= get a life

 8. coca-cola_lover!31. januar 2008 kl. 12:54

  kæft hvor er i grimme light elskere klamme svin og fede bøsserøve!

 9. Anonym cola hader.27. november 2008 kl. 10:46

  Hallo ! Cola er sundheds skadeligt, og jeg syntes alle skulle skære lidt ned på deres cola forbrug. Og jeg syntes også i skulle stoppe med at skrive sådan noget lort, bare fordi i elsker cola (coca-cola_lover) . Alle folk har deres egen mening . Lev med det !

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.