Bliver det jul i år?

Jeg er begyndt at tvivle på om det nu også bliver rigtig jul i år. Der er i dén grad mangel på julestemning, og det er stort set lige meget hvor man kigger hen. Og det er da forståeligt når vejret prøver at bilde os ind at vi er midt i oktober måned! Nu må temperaturen snart finde den nedadgående bane, så vi kan få os et lækkert lag dejlig sne at bygge snemænd af, kælke på og i det hele taget til at hjælpe alle mavesure danskere til at finde juleglæden frem! Og det kan kun gå for langsomt! Jeg skal endda gerne køre med 60 km/t hele vejen til Silkeborg/Randers i snestorm hvis bare det betyder at vi får en hvid jul i år.

Klik her for at se billeder fra sidste år hvor Jonas og jeg hyggede os i sneen.

3 svar til “Bliver det jul i år?”

 1. Nikolaj Lind Christensen12. december 2006 kl. 17:37

  Naturen er også forvirret – insekter lever stadig og kastanjer blomstrer.

  Når man husker hvad en smule sne gør ved DSB’s tider, så gør den globale opvarmning måske ikke så meget…

 2. Michael Olsen13. december 2006 kl. 15:04

  Så må man bare håbe, at DSB ikke har forberedt sig rigtig godt denne gang.

  Hvis de har sat “snekæder” på hjulen i forventning om at komme let igennem vinteren, så kan jeg da godt forudse, at de bliver forsinkede på grund af den milde vinter.

 3. Lars K18. december 2006 kl. 13:46

  Ja man skulle tro at denne milde vinter lige var noget for DSB, men det lader ikke til at være tilfældet. I hvert fald har jeg været mere end 20 minutter forsinket på fire ud af ti ture i den sidste uge. Og det er altså på strækningen mellem Høje Taastrup og Østerport.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.