Big Bacon Blues

McDonalds finder af og til på nye måder at lokke mig til dem, og denne gang har de prøvet med burgeren Big Bacon Blues – en firkantet burger med bl.a. bacon og chilisauce. Prøves skulle den naturligvis, og den er bestemt ikke dårlig. Det er en lidt større burger end Big Mac’en, hvilket passer mig fint. Det mest særprægede ved den, udover den firkantede bolle, er at den indeholder bluecheese, der giver den karakteristiske smag á la Roquefort eller Danablu. Allerede der gætter jeg på at man skærer en god del af McDonalds normale målgruppe bort, men point til McDonalds for at turde prøve det alligevel.

Efter min mening er der skruet lidt for meget op for bluecheese-smagen, desværre på bekostning af den ellers lækre bacon, for slet ikke at tale om chilisaucen, som man faktisk først opdager når den render ned af ens fingre. Men når det er sagt så er det bestemt en burger jeg kunne finde på at bestille igen. Den får fire store stjerner herfra.

7 svar til “Big Bacon Blues”

 1. Michael Olsen18. december 2006 kl. 14:37

  McDonalds tabte i hvert fald mig som potentiel køber, da jeg nåede ned til ordet “bluecheese”.

 2. Morten Brunbjerg Bech18. december 2006 kl. 16:35

  Hm… Jeg synes egentlig umiddelbart, det lyder lidt ulæks… Især det der med chilisaucen, der løber ned ad éns fingre, hvilket minder mig om en bekendt fra biblioteksskolen, som var udsat for det samme i en brandert, og efterfølgende sad og slikkede sauce af både fingre og cigaretpakke…

 3. Nikolaj Lind Christensen30. december 2006 kl. 16:56

  Så fik jeg den endelig smagt. Jeg kan desværre kun give den 1 stjerne – og det er overvejende for det sats de har lavet med denne.

  Og bare rolig Michael, det er sikkert kun blue cheese spray de bruger. 🙂

 4. MxWeb31. december 2006 kl. 01:22

  Men hvad hedder musikken til rekvalmen for burgeren?

 5. Michael Olsen1. januar 2007 kl. 19:54

  Tjah Nikolaj,
  Ost er bare en anden måde at sige “fordærvet mælk” på, så selv den mindste smule er for meget. Så vil jeg hellere have en grillet Bacon Burger. Hvis man kan få den slags – hvis jeg skal være ærlig, så kommer jeg for lidt på McD og BK til at vide, hvad deres sortiment består af for øjeblikket.

 6. Keld H. Klaaby5. januar 2007 kl. 19:39

  Jeg går normalt aldrig på McD, men en ny baconburger det kunne jeg bare ikke stå for. Nå men “fordærvet mælk” eller ej, så overdøver det i hvert fald bacon smagen (det skulle forbydes). Jeg undrede mig godt nok over ordet blues, som ikke rigtig passer til smagen af bacon, men det var lidt svært at læse detaljerne fra min placering i drive-in. Og bagefter var det så for sent 🙁 Men jeg giver nu ikke op, den må kunne bestilles uden ost (og med ekstra bacon). Kald mig bare en besværlig kunde!

 7. Nikolaj Lind Christensen7. januar 2007 kl. 13:23

  Jeg tror den største problem er alle de smagsvarianter, der indgår. De fleste kokke vil sige, at man skal holde det mere simpelt.

  Men skægt, at en burger kan give så mange kommentarer. 🙂

  Og Keld – du er vist alle MickeyD’s frygt. 😉

  MxWeb – jeg har ikke lagt mærke til musikken. Hvis jeg hører hvad det er, skal jeg nok skrive det her. Tror bare de er ved at lukke kampagnen på tv og den ligger ikke lige på Nettet.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.