Koncert: Iron Maiden i Aalborg

Så har jeg været til min første Iron Maiden-koncert. De spillede i Gigantium i Aalborg i torsdags og de gav den gas! De startede med at proklamere at de ville spille alle numre fra deres nye CD som jeg ikke har hørt, så der forventede jeg nok at blive hægtet lidt af. Faktisk var der nok ikke mere end en håndfuld numre under hele koncerten som jeg kendte. Men hvor betød det da bare uendeligt lidt. De formåede at få fat i publikum, og helt oppe foran hvor vi stod var der i hvert fald god stemning og strakte djævle-håndtegn over hele linien. Og taget lettede naturligvis totalt da de spillede klassikerne “Fear of the Dark” og “Two Minutes to Midnight”. Nogen manglede måske “Run to the Hills”, men jeg synes faktisk det var i orden at udelade den.

Gennemsnitsalderen overraskede mig lidt, den har ikke været meget over 27 år. Der var rigtigt mange der lignede gymnasiestuderende, så Iron Maiden har åbenbart også fat i dét publikum og ikke kun os halvgamle metalheads.

Super koncert, jeg er klar igen næste gang de kommer forbi Danmark.

Ét svar til “Koncert: Iron Maiden i Aalborg”

  1. søren1. december 2006 kl. 01:17

    præcis min gode mand, jeg er dog ikke mere end de 18 men som du siger, maiden styrer… fed koncert !

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.