D3 – Danish Electronic Entertainment Expo

I går var jeg med Nikolaj og Keld til Danish Electronic Entertainment Expo – D3 – i Øksnehallen i København. Det var første forsøg på at lave en årlig dansk messe for alskens computerspillere og elektronikfreaks og jeg synes det var meget vellykket. Der var masser af se på, og det bedste af det hele var at man fik lov at prøve det hele.

Et af de helt store tilløbsstykker var naturligvis PlayStation 3 som man kunne få lov at prøve. Det var dog “kun” 6 stk. af den lille boks til messen så man fik lov at stå i kø før man kunne prøve. Men det var bestemt ventetiden værd og vi fik både lov at prøve spillene “Motor Storm”, “Lair” og et halvfærdigt, men meget imponerende bilspil, “Ridge Racer 7”.Vi fik også et lille kig på den nye Nintendo-konsol “Wii”. Det var en ret stor stand, hvilket også kom af at controlleren til Wii kan bruges på mange måder, og de spil vi så alle krævede en eller anden form for fysisk aktivitet. Der var boksespil, tennisspil, baseballspil, ja sågar bowling kan man spille med sin Wii. Man bevæger så controlleren som man ville bevæge hænderne i den sport og spillet reagerer så derefter. Det så meget underholdende ud.

En af de mere interessante ting vi oplevede var på danske IO Interactives stand (dem med Hitman) hvor vi fik et kig på deres kommende spil “Kane & Lynch: Dead Men”. Det så rigtigt spændende ud. Desværre er det vist planen, indtil videre i hvert fald, at det kun skal udkomme til Xbox 360.

Der var også en prisoverrækkelse som vi også overværede. Frank Hvam var konferencier og han var naturligvis rigtig underholdende. Hitman løb med en pris eller to, det samme gjorde bl.a. spilsitet Daily Rush og H.C. Andersen-spillet “Prinsessen og Fyrtøjet” (eller “Prinsen og Fyrtårnet” som ham der overrakte prisen kaldte det mindst fire gange). Jakob Stegelmann fik også en pris for sit store arbejde med at udbrede kendskaben til computerspil.

På Microsofts stand var der opstillet en 8-10 pc’ere med Windows Vista, så den kunne man også lige få et nærmere kig på. De havde dog valgt at smide et par spil på, bl.a. “Flight Simulator X”, som maskinen slet ikke kunne trække, så det var ikke lige den bedste reklame. Flere steder kunne man få lov at spille mod kendisser fra spilverdenen, f.eks. kunne man to steder få tæsk i Counter-Strike af nogen af verdens bedste kvindelige spillere. Det nåede vi dog desværre ikke.

Jeg fik taget et par billeder som jeg har lagt på Flickr.

3 svar til “D3 – Danish Electronic Entertainment Expo”

 1. Patrick O.1. december 2006 kl. 00:06

  Hejsa. Undskyld jeg skriver her, men kunne simpelthen ikke finde nogen anden form for kontakt her på siden! Jeg kan se du har WoW TCG, er selv blevet fanget af det, og ville høre om du ikke skrev en mail til mig, så vi kan finde ud af noget bytte osv. mange tak.

 2. Lars K4. december 2006 kl. 08:46

  Hej Patrick. Helt fint at du skriver her 🙂 Jeg har sendt dig en mail, så lad os finde ud af noget.

 3. Nikolaj Lind Christensen4. december 2006 kl. 21:35

  Hvad er en TCG for en fætter?

  Og cool dag på D3. Glæder mig til den næste 1100 år.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.