Pc-netto leverer varen

Så er mit længe savnede kabinet til min nye pc endelig hjemme igen! Maskinen er samlet, det hele kører som det skal og jeg er glad igen.
Min frygt ang. Pc-netto blev heldigvis gjort til skamme, så fredag i sidste uge modtog jeg et opkald på min mobiltelefon om at nu havde de et kabinet til mig som jeg kunne komme og hente. Vi var dog i Jylland, så jeg fik først fat i det mandag da Marianne var så sød at hente det for mig.

Og så er det vist på plads med lidt ros til Pc-netto, trods alt. Det viste sig nemlig da jeg fik tjekket mail, at jeg onsdag i sidste uge havde fået en mail fra dem, hvor de skrev at da deres leverandør, som de havde sendt kabinettet retur til, endnu ikke havde svaret på deres henvendelse, og de nu synes der var gået for lang tid siden jeg havde indleveret min vare, så tog de konsekvensen og gav mig et nyt kabinet inden de havde hørt fra leverandøren om hvorvidt kabinettet/strømforsyningen faktisk var i stykker. Det synes jeg er en god service, omend jeg stadig synes det var hvad de burde have gjort med det samme da jeg indleverede varen.

Men nok om det, nu er jeg bare glad for at min pc er kørende igen. Perfekt timet med udgivelse af Battlefield 2142 som kommer på gaden senere i denne uge.

4 svar til “Pc-netto leverer varen”

 1. Jakob S18. oktober 2006 kl. 15:15

  Yay! Mon de havde læst med her? 😉

 2. Nikolaj20. oktober 2006 kl. 12:36

  Der er vist ikke tvivl om, at har taget aaaaaaaaaaaaalt for lang tid. Men dejligt at det nu kører igen. Jeg glæder mig til at se den i funktion – omend det vil få min stakkels computer til at fremstå endnu mere ynkelig.

 3. Kathrine23. oktober 2006 kl. 13:42

  Jaja – hvis jeg var dig, villle jeg nok bruge lidt mere tid på at få opkvalificeret mit gear i WoW istedet for at spille Battlefiels 2142. Vi er jo nogle, der har snakket om, hvor dårligt udrustet din rogue egentlig er. 😉

 4. Lars K24. oktober 2006 kl. 15:02

  Kathrine:
  Du kan tro jeg skal have opnormeret min WoW-tid! Det er da første gang jeg får klager over mit udstyr, men det må jeg jo så kigge på…

  Battlefield 2142 er nu i øvrigt også ret fedt, så mon ikke jeg får lidt tid til at kigge på begge dele 🙂

Der er lukket for kommentarer.