Firma-ishockey på Amager

I lørdags var jeg med firmaet hvor jeg arbejder ude og prøve at spille ishockey. Det gjorde vi også sidste år, og ligesom dengang var det noget jeg stod for at arrangere, sammen med vores personaleforening der bidrog med de 6.000 kr sådan et arrangement koster. Sidste år var det muligt at tage familie og venner med til arrangementet, men i år var der noget større efterspørgsel fra firmaet så vi var nødt til at holde det internt.

Det foregik i Kastrup Skøjtehal, hvor det lokale hold Ama’r Jets stillede med dommere, målmænd, kommentator og naturligvis behørigt med udstyr, så vi glade amatører ikke kom til skade. Super arrangement fra deres side, i øvrigt!

Det hele varede tre timer, heraf én hvor vi var på is. Det var superskægt og det glædede mig at selvom det er ved at være længe siden jeg har haft skøjter på, så havde jeg ikke helt glemt hvordan man gjorde. Jeg fik endda også scoret et mål, hvilket dog ikke var nok til at undgå at mit hold tabte 3-2.

Bestemt en god måde at tilbringe en lørdag aften!

Ét svar til “Firma-ishockey på Amager”

  1. Jens6. november 2006 kl. 17:44

    Det lyder rigtig fedt.
    Det er godt nok lang tid siden jeg har haf skøjter på.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.