Efterårets arrangementskalender

Uha jeg går et travlt efterår i møde! Hele tre arrangementer har jeg allerede nu booket i min kalender. Det drejer sig om, i kronologisk rækkefølge:

Iron Maiden koncert: A Matter of Life and Death Tour

…som foregår i Gigantium i Aalborg d. 9. november. Jeg skal afsted med min kammerat Martin fra Silkeborg. Jeg har aldrig set Iron Maiden live, og har sandt at sige heller aldrig lyttet så meget til deres musik. Men jeg har haft plakaterne hængende på mit ungdomsværelse, gået med t-shirten og da også haft en enkelt LP med dem. Det er starten på deres europaturné så der skal nok blive godt gang i den.


D3 Expo – Danish Electronic Entertainment Expo

…foregår i Øksnehallen d. 18. og 19. november. Nikolaj og jeg tager afsted om lørdagen og skal se på nye spil, spillemaskiner, gadgets, boothbabes(?) og meget andet godt fra den elektroniske verden. 


Carsten Bang show: Har satan en fætter?

…som jeg skal ind og se sammen med Nikolaj d. 7. december på Falconer Scenen på Frederiksberg. Carsten Bang ligger helt i toppen af dansk stand-up så det skal nok blive rigtigt skægt. Jeg har set ham live en enkelt gang, som en del af showet “De 5 på flugt”, hvor han var klart den sjoveste. Så et helt show med ham kan kun blive i topklasse.

6 svar til “Efterårets arrangementskalender”

 1. Nikolaj20. oktober 2006 kl. 12:37

  Jeg glæder mig til at opleve de 2/3 af det – og til at høre om den sidste 1/3.

 2. Rindom20. oktober 2006 kl. 15:12

  Glæder mig til at høre mere om Iron Maiden Koncerten…. jeg havde vist også et rygmærke med dem engang på en laset cowboy jakke… jeg tror de sparker røv live!

 3. Michael Olsen24. oktober 2006 kl. 19:19

  Jeg er allerede ved at blive temmelig psyched over at komme til at se Playstation 3 live til d3expo.

  Men hvis Iron Maiden kom til Kbh, ville jeg nok også være psyched over det. Jeg havde hverken plakater eller t-shirts. Men jeg har en enkelt cd med dem, og den er god.

  Iøvrigt – “fem på flugt” var det ikke også med ham dér Lasse Rimmer? Det er svært at forestille sig nogen danske stand-uppere, der er sjovere end ham.

 4. Nikolaj Lind Christensen24. oktober 2006 kl. 20:35

  Lidt sygt billede af Bang i øvrigt…

  Glæder mig også til PS3 – især hvis MotorStorm er spilbart.

  Lasse Rimmer har aldrig været noget for mig. Jeg synes arrogancen lyser ud af ham, og ikke på samme fede, laid back måde som man ser det hos mig. 😉

  Iron kommer skam til Kbh (undskyld, Valby) men der blev hurtigt udsolgt. Der må ligge mange slidte cowboyveste med rygmærker rundt omkring på lofterne.

 5. Nikolaj Lind Christensen29. oktober 2006 kl. 17:10

  Og glem i øvrigt heller ikke Kashmir i KB Hallen den 25. november…

 6. Lars K30. oktober 2006 kl. 00:48

  Nej for pokker, den fik jeg slet ikke nævnt!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.