Flere pc-problemer

For ikke længe siden fik jeg ny pc. Dejligt! Og selvom jeg havde købt den i løsdele og selv skulle samle den, gik også det ret smertefrit. Men så, efter to-tre ugers brug – ingen strøm. Altså måtte jeg skrue skidtet fra hinanden igen for at prøve at finde fejlen. Det viste sig at være strømforsyningen der havde opgivet ævret. Det er dog en forholdsvis simpel ting at skifte. Desværre har jeg købt kabinettet inkl. strømforsyning, og for at butikken vil sende mig en ny, vil de have hele kabinettet retur. Altså måtte jeg onsdag aften hive alle delene ud af maskinen igen, lægge dem væk og håbe på hurtig ekspedition hos PC-Netto. I mellemtiden må jeg bruge den gamle pc, stadig med halv-defekt grafikkort. Og se frem til endnu mere ventetid før jeg kan komme i gang med World of Warcraft igen.

3 svar til “Flere pc-problemer”

  1. Morten Brunbjerg Bech14. september 2006 kl. 20:32

    Skal det godt nok tage så lang tid at få skruet sådan en total topnais blingbling pc med guld-ram og alting sammen?

  2. Kenneth6. oktober 2006 kl. 11:42

    Hm….er det gået i orden med den pc? Synes stadig ikke man ser dig i Azeroth??

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.