Strandtur med alger

Fredag da jeg kom hjem fra arbejde tænkte vi at vi ville smutte en tur til stranden ved Ishøj, bare sådan lige for at få dyppet tæerne og så Jonas kunne lege i sandet. Men da vi kom frem viste det sig at vandet var fuldstændig grønt af de halvfarlige blågrønalger. Hvorfor de hedder sådan ved jeg ikke, de så ikke ret blå ud for mig. Måske var navnet grønalger allerede optaget. Det lignede mest at nogen havde hældt tonsvis af grøn maling i havet.
Jeg snuppede et par billeder og vi nøjedes med at lege i sandet og på tæppet. Inden længe trak det op med sorte skyer, så efter en lille times tid på stranden pakkede vi sammen, lige i tide til at nå tilbage til bilen som de første regndråber faldt.

Ét svar til “Strandtur med alger”

  1. Kathrine9. august 2006 kl. 17:05

    Puha ja!. Vandkvaliteten – endnu en grund til at flytte til Jylland. Listen er da efterhånden ret lang eller?

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.