Pimp my pc! NOT!

Min gamle pc er på vej ud. Sådan da. I hvert fald er jeg ved at købe ind til at samle mig en ny pc. I den forbindelse har jeg købt 2 GB RAM, som det sig hør og bør til en ny maskine. Jeg har aldrig været til det der med at gejle ens kabinet og hardware op, men…

Her er et billede af den RAM jeg har købt. Ja, det ER guld den er beklædt med. Sælgeren forsvor at det havde en praktisk kølefunktion, og ikke kun var for blæreeffektens skyld.

Jeg spurgte sælgeren om ikke han havde noget RAM der var knap så liret, men det her var det der gav mest værdi for pengene, så jeg må bare glæde mig over at mit kabinet i det mindste ikke er gennemsigtigt.

5 svar til “Pimp my pc! NOT!”

 1. FinnC.22. august 2006 kl. 12:49

  Ja, du må godt lige skynde dig lidt med den der pc! ;o) Divi har sendt Larze 2 lockboxes som bare ligger og griner i din mailbox. Så du, din pc og Larze er seriøst savnet! :o)

 2. Morten Brunbjerg Bech22. august 2006 kl. 20:51

  Det der er sgudda totalt blingbling. Så skal du da have blåt neonlys i kassen.

  Har du så også sådan nogle hoppende støddæmpere på hjulene i bilen? Og en megablære guldkæde om halsen?

 3. Lars K24. august 2006 kl. 13:32

  @FinnC: Min nye pc er nu oppe og køre (og det er jeg også!), jeg skal bare have installeret WoW – som noget af det første naturligvis – så tager jeg revanche.

  @Morten: Jeg ved godt at de ting du nævner der er et naturligt følge, men jeg satser på at kunne slippe. Selvom Jonas garanteret ville synes det kunne være sejt med hoppende støddæmpere på Passaten. Og metallic-lilla flammer hen af siden hvor der i dag står “Family”.

 4. nikoman14. maj 2007 kl. 19:20

  hej nice side men hvorfor hedder den ikke pimp til pc???(skal ikke udflyldes)hehe ses der…

 5. Spurven10. oktober 2008 kl. 14:10

  jeg er ikke helt sikker på at det virker… den eneste grund til at man præver at køle RAM er hvis det er deffekt… Hvis det nu får et stød via statisk elektricitet bliver en lille kreds brændt halvt over… en kreds er 0,01mm tyk.
  det vil sige at der kun bliver 0,005mm tilbage af ledningen. Ergo: den er deffekt for den kreds leverer kun halvdelen af det den burde gøre… Derfor skal den køles ned. Man kan også køle RAM ned hvis man prøver at hive mere kraft ud af klodsen end den er designet til… men så vil den også blive slidt meegeet hurtigt ned…

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.