“Offscreen” med Nicolas Bro

I søndags var jeg med Nikolaj i Empire Bio på Nørrebro til en forpremiere på “Offscreen”, den nye film af Christoffer Boe, med Nicolas Bro i den altdominerende hovedrolle. Og jeg mener virkelig ALTdominerende. Det var en rigtig god film, men meget speciel i sin form. Og jeg håber ikke jeg afslører for meget ved at sige at historien bliver ret blodig på et tidspunkt. Nicolas Bro gør det rigtigt godt.

Efter filmen kom Nicolas Bro og svarede på spørgsmål fra publikum, det var bestemt også spændende. Jeg fik ændret mit syn på den store mand en smule, til den gode side.

3 svar til ““Offscreen” med Nicolas Bro”

 1. Kathrine20. august 2006 kl. 19:37

  Jo – men ifølge Alt for damerne: “… heller ikke denne gang slipper vi for den håndholdte stil. Det var avantgarde engang, nu er det bare irriterende at se på.” – og ja Alt for damerne har altid ret!

 2. Nikolaj Lind Christensen26. august 2006 kl. 21:04

  Det er svært – som mand – at respektere et blad, hvis aktuelle cover story er “Vild med sko – De 70 bedste sko, støvler og stilletter”, som fylder 13 sider inde i bladet. 🙂

  Offscreen får topkarakter hos mig. Den rørte mig dybt, og jeg glæder mig allerede til at se den lange dvd-udgave.

  Og så var det jo cool at kunne stille spørgsmål til manden selv – hvis man ellers kunne komme til for emsige journaliststuderende.

 3. Kathrine14. september 2006 kl. 14:52

  Hehe… fuldstændig enig Nikolaj! 🙂 Synes selv det var et lidt underligt argument for at filmen ikke var så god. Alf for Damerne ved muligvis noget om sko – men sq ik noet om film….

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.