Freeze scumbag! Miami Vice!

Min kone er meget betænksom. Tirsdag aften skulle hun i biografen og se den nye “Miami Vice” film sammen med Rikke, og hun syntes åbenbart det var så synd for mig at jeg skulle sidde hjemme med ungerne, at hun havde købt hele sæson 1 af “Miami Vice” på DVD til mig! Vi snakker 8 DVD’er med 22 afsnit og en stak bonus-materiale! Not bad, Rico!

Nu har jeg ikke set den nye “Miami Vice” film endnu, men jeg har svært ved at tro den på nogen måde kan hamle op med den originale serie. Det kan da godt være serien er præget lidt af tidens tand, men de originale Crockett og Tubbs har oceaner mere charme og glimt i øjet end Colin Farrell og Jamie Foxx.

2 svar til “Freeze scumbag! Miami Vice!”

  1. Nikolaj Lind Christensen24. august 2006 kl. 07:26

    Sådan en frue vil jeg også have…

  2. Nikolaj Lind Christensen26. august 2006 kl. 21:09

    Men da jeg ikke har sådan en frue, så har jeg jo bare købt dem selv.

    Fedt at gense serien, men jeg er en anelse skuffet over billedkvaliteten på dvd’erne – den kunne nemt være bedre.

    Hvis man ser billedgalerierne for Mr. Johnson på IMDB (http://imdb.com/name/nm0000467/photogallery) kan man se, at han på det seneste, er blevet ret gammel at se på.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.