“Princess” af Anders Morgenthaler

Princess

Så fik jeg set filmen “Princess” af Anders Morgenthaler. Det var jo en forholdsvis barsk omgang, men den var bestemt god. Tegnestilen virker nogen steder lidt simpel, men det er helt sikkert meningen og jeg synes det fungerer rigtigt godt. Også det at der bliver blandet lidt rigtig film ind hist og her, og vist også et par computeranimerede effekter, synes jeg ser godt ud.

Historien og enkelte scener er dog ret blodig, så man skal nok være til den slags før jeg vil anbefale den. Det er nok også det, kombineret selvfølgelig med at det er en tegnefilm, der har gjort at billetsalget til “Princess” ikke har været helt så godt. Lidt ærgeligt, men det kan være den får den succes den har fortjent når den kommer på DVD.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.