Masser af billeder

I et stykke tid nu har jeg uploadet en del af de billeder jeg går og tager, til en service der hedder Flickr. Der kan man gemme sine billeder og andre kan så se dem, kommentere på dem etc. Et rigtigt godt site.

Du kan se oversigten over mine billeder her – eller klik på punktet “Billeder” i menuen.

Som den gode bibliotekar jeg er, tilføjer jeg naturligvis emneord til alle mine fotos – dem kan du se en oversigt over her, og kan så klikke dig videre til alle mine billeder af f.eks. Jonas eller Elias.

Linket til min side på Flickr.com finder du her. Der er du meget velkommen til at skrive kommentarer til mine billeder, hvilket dog vist kræver at du er oprettet som bruger (gratis).

2 svar til “Masser af billeder”

  1. Morten Brunbjerg Bech5. august 2006 kl. 16:02

    Det er da supercool! Er det et plugin til WordPress, du har fundet dig der?

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.