Pinse-brunch

[fa:p:a=pinse-brunch-i-roskilde,id=160137524,j=l,s=t,l=p]For fjerde år i træk tog Marianne og jeg til Roskilde pinsemorgen, for at sejle med restaurantskibet Sagafjord rundt i Roskilde Fjord, mens vi spiser deres lækre brunch. Lige som sidste år var Rikke og Keld med, og vi havde en rigtig hyggelig tur. Konceptet er at man sejler to timer, spiser al den lækre brunch man kan stoppe i sig, og går en tur rundt på skibet efterfølgende.

[fa:p:a=pinse-brunch-i-roskilde,id=160135734,j=r,s=t,l=p]I år var Jonas blevet stor nok til at få lov at komme ind i kaptajnens styrhus og prøve at styre skibet. Det syntes han naturligvis var rigtigt skægt, og han fik endda et skibsfører-diplom med derfra.

Se flere billeder fra vores tur her.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.