Den klodsede iPod?

I min færden rundt i København, primært på vej til og fra arbejde, har jeg observeret en tendens blandt iPod-brugere. Om de sidder i toget, går eller sågar cykler, så har de altid deres iPod i den ene hånd, istedet for at gøre som man normalt ville med en MP3-afspiller, miniradio eller sågar discman, nemlig at putte den i lommen. Det har jeg undret mig en del over, da det må være ret irriterende hele tiden at have den ene hånd optaget.

Jeg er nået frem til at det må skyldes at iPods simpelthen må være utroligt klodsede at have i lommen, sin taske eller wherever. Sjusket design, kunne man sige. Jeg kan da ved min gud ikke komme i tanke om andre gode grunde til at man som iPod-ejer altid skal gå og flagre med sin musikafspiller.

 (Undtaget herfra er naturligvis iPod Video – den vil det jo være lidt mærkeligt at have i lommen)

5 svar til “Den klodsede iPod?”

 1. Kathrine1. juni 2006 kl. 14:28

  “Have den ene hånd optaget…”?. Ja – som den stolte ejer af en iPod (Video – naturligvis) kan jeg kun sige, at det i det mindste er en fornuftig ting, at ha hånden optaget af – modsat så mange andre ting… intet nævnt, intet glemt.

  Selvfølgelig blir man nødt til at sidde med den fremme – altså iPod’en – den er jo den ultimative blære-gadget. Modsat de billige kopiprodukter fra Sony, Creative osv… 😉

 2. Morten Brunbjerg Bech1. juni 2006 kl. 14:31

  Jamen det har du da fået fuldstændig galt i halsen, Lars. Folk går selvfølgelig rundt med deres iPod i hånden, fordi den er så lækkert designet, at de er nødt til at se på den og røre ved den hele tiden. Derudover har iPod’en jo den helt utrolige blæreeffekt, som bestemt ikke må undervurderes.

 3. Kathrine1. juni 2006 kl. 14:38

  Okay – Hr. Bech og jeg kunne lave et iPodPro-råbe-kor…

 4. Lars K2. juni 2006 kl. 08:35

  Ja, jeg skal da lige love for at Apples Viborg-kontor rykkede ud der, hva? 🙂

  Lægger man jeres to posts sammen så bliver det til noget med at iPod-ejere sidder og kæler med sig selv for at blære sig. Og det passer jo faktisk meget godt 🙂

  And for the record! Creative laver MP3-afspillere af langt højere kvalitet! Basta! At de så desværre har skelet lidt for meget til iPod’ens design med deres Zen, det er vi flere der beklager.

 5. Jesper Rønn-Jensen (justaddwater.dk)21. juni 2006 kl. 13:33

  Jeg er fuldstændig ening med Kathrine, Morten og Lars K her: Folk vil vildt gerne blære sig med den. Som nybagt Ipod nano ejer, synes jeg at den er lækker, men ikke altid så intuitiv — specielt ikke når man ikke kender ITunes i forvejen.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.