Most powerful handgun…

En af mine venner fra Silkeborg har kontakterne i orden. I dette tilfælde kendte han nogen i en skytteklub, og inviterede mig i sidste uge med ud og prøve at skyde med håndvåben, hvad jeg aldrig har prøvet før.
Der var frit valg mellem 4-5 forskellige typer, og jeg vidste på forhånd at jeg gerne ville prøve at skyde med en Magnum .357.En Glock-pistol Det er jo en klassiker. Der var flere spændende at vælge mellem, men jeg faldt over en Glock, som jeg har skudt de første mange tusinde skud med – i spillet Counter-Strike… Det er en speciel pistol på den måde at den er lavet af plastik, undtagen den øverste del (slæden) som er af metal. Instruktørerne i klubben sagde at den var MEGET svær at skyde med, bestemt ikke nogen begynderpistol. Men jeg valgte den alligevel.

På skydebanen (15 meter) fik jeg først 25 skud med Magnum’en – 18 i skiven, heraf 2 i bullseye. Jeg var godt tilfreds. Så kom turen til Glock’en hvor jeg også havde 25 skud. Ydmyge 3 kugler kunne jeg få til at ramme skiven, resten må være spredt ud over væggen, gulvet, loftet og de andres skiver. Jeg var dog bedre end min sidemand der kun fik 1 af 25 kugler i skiven med Glock’en. Så det ER ikke en begynderpistol. Det var dog stadig rigtigt skægt at prøve, og det var 1½ time og 125 kr. godt givet ud.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.