Firmatur til Barcelona

Her i weekenden d. 5.-7. maj var jeg med administrationsafdelingen i Bech-Bruun hvor jeg arbejder på ryste-sammen-tur til Barcelona. Helt fantastisk tur, med både fagligt og socialt indhold. Mest af det sidste naturligvis. Jeg fik taget en hel del billeder og har lagt et par af dem her. Til højre et billede fra stranden hvor vi spiste frokost om lørdagen.

Til venstre et af de mere interessante huse som arkitekten Antoni Gaudi har tegnet, dem kunne man kigge længe på. Meget organisk og naturinspirerede former. Jeg synes bedst om den her, men kirken Sagrada Familia som han har tegnet var naturligvis også helt fantastisk.

Mest interessant, set ud fra et bibliotekarisk synspunkt, var naturligvis at jeg i Barcelonas undergrundsbane stødte på en automat hvor man istedet for slik eller varme drikke, kunne trække sig en bog. Egentlig meget oplagt, så de mange pendlere byen helt sikkert har, kan fordrive tiden i metroen med noget fornuftigt. Jeg kunne dog ikke lige kende nogen af titlerne, men det lignede et godt bredt udvalg.

5 svar til “Firmatur til Barcelona”

 1. Kathrine10. maj 2006 kl. 09:00

  HA! Barcelona! Hvem gider det. I Viborg har vi været på studietur til bl.a. Karup – naturligvis uden løn og flex. SÃ… kan man snakke om personalepleje der batter!

 2. Morten Brunbjerg Bech10. maj 2006 kl. 09:29

  Nej, heller ingen misundelse fra min side. Overhovedet! Jeg har været på firmaudflugt så sent som d. 1. maj. Helt til Kolding. Så kom ikke her og spil kålhøgen.

 3. Metteline10. maj 2006 kl. 14:41

  Nå men jeg kan jo godt fornemme bitterheden i de andre indlæg – jeg har nemlig en høj e.q! Jeg vil godt indrømme at jeg faktisk ER lidt misundelig, men hvis du, Lars, skal være HELT ærlig, så er du da også RET misundelig på min afdelings udflugt til Kystens Perle, lige her i Horsens. Her får man nemlig både en god stegt sild eller et såkaldt stjerneskud, hvis man vil betale de 30-40 kr, det koster! Men så sidder man også i et fint, gammelt skur nede ved vandet – og er der noget bedre end at sidde i et gammelt skur sammen med gode kolleger og nyde hvert sit stjerneskud, som man selvfølgelig går op og betaler hver for sig bagefter?

  Skal jeg være fair, så kom vi faktisk længere væk sidste år. Vi så nemlig løver ud gennem et vindue i en bus i Givskud. Se DET var sager. Vi fik tilmed frokosten betalt, men ville vi have andet end vand i kande at drikke til, så måtte vi til lommerne. Så det var ikke os, løverne blev rige af i Givskud det år!

 4. Nikolaj Lind Christensen15. maj 2006 kl. 21:44

  Er også pænt misundelig. Sidst mit bibliotek holdt fest var det på selve biblioteket, og maden var lavet af vores faste kantinemand… Hmmm. Det kommer nok ikke de store sager i Ekstra Bladet, om folkebiblioteker der fester skattekronerne op… 🙂

  Og når det så er sagt, så synes jeg det er kool, at Lars kommer lidt udenfor Hizzle Tizzle… 🙂

 5. Lars K17. maj 2006 kl. 08:48

  Karup, Kolding, Kystens Perle… det vigtige er jo at man har et sammenhold om noget – i nogen tilfælde kan jeg så forstå man holder sammen om at synes ens arbejdsgiver er en fedtsyl 😉

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.