Hjemme igen

Mandag d. 10. april fik Marianne og Elias så lov at blive udskrevet fra hospitalet, og den lille familie kunne samles hjemme igen. Elias virker til at være en forholdsvis stille baby – indtil videre i hvert fald… Vi havde på forhånd flyttet en smule rundt, fundet baby-tingene op fra kælderen og den slags, så vi var så forberedte som vi kunne være. Men derfor skal man jo alligevel lige omstille sig til at have sådan en størrelse i huset igen. Men det går rigtigt godt, og jeg nyder den sidste uges tid af min barsel.

3 svar til “Hjemme igen”

 1. Kathrine28. april 2006 kl. 13:43

  Hvorfor går der så langt tid mellem opdateringer på denne site? Er det en hjemmeside for et lokalhistorisk arkiv da?

 2. Lars K28. april 2006 kl. 15:14

  Nå nå nå! Nu er det jo ikke os alle der går hjemme hele dagen, nogen af os skal jo drive samfundets hjul rundt, så der er råd til alle dem på overførselsindkomst…

  Som du nok kan høre så rammer du her et ømt punkt – jeg skal nok prøve at tage mig sammen 🙂

 3. Kathrine28. april 2006 kl. 15:49

  Haha! – nu er det jo ikke fordi at dette forum skal ende som en feministisk kampskueplads men nogen (læs: kvinder) skal jo passe de “fejlskud” – eller pletskud – kald det hvad du vil 😉 – mænd render rundt og laver… 😉

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.