Julegave: Powerball

Jeg var så heldig at få en Powerball i julegave. For dem der ikke kender til Powerball, kan det kort beskrives som en lille bold med en anden bold indeni. Den inderste bold kan snurre rundt og jo mere man svinger bolden, jo hurtigere snurrer den og jo tungere bliver Powerballen. Fidusen er så at få Powerballen op på så mange omdrejninger som muligt.

Det er meget simpelt, omend lidt svært lige i starten. Ifølge den medfølgende manual er der en del øvelser man kan lave som bl.a. vil styrke muskler i håndled, arme etc, forebygge museskader samt alverdens andre gode ting. Dens primære berettigelse er dog som gadget for drengerøve. Og det bliver hurtigt vanedannende!

Både mine forældre og min søde kone syntes jeg skulle have en Powerball i julegave, så jeg fik to, men beholdt naturligvis kun den ene.Powerball Max Blue Som billedet her afslører er det Max Blue-udgaven som lyser blåt når man snurrer den rundt. Jo hurtigere man snurrer, jo mere lyser den. Det har ingen praktisk funktion, men ser død-raffy ud. I toppen er der indbygget en omdrejningstæller der automatisk viser det højeste antal den har været oppe på.

Min rekord lige nu er 11.287.

En stor tak skal lyde til Nikolaj, som første gang lod mig prøve en Powerball. “Tak” på samme måde som man takker en pusher der har fået én hooked på kokain.

Yderligere tak til Keld der – indtil videre – sørger for at holde mig på tæerne mht. rekorden. Stodderen er nået over 12.000.

4 svar til “Julegave: Powerball”

 1. Kathrine Sørensen6. januar 2006 kl. 15:24

  Ja – det er da liiige sådan en jeg har gået og manglet lad os sige de sidste 2 sekunder… Rekorden på 11.287 lyder flot – jeg kendte engang en pige der tømme 1 pint øl på 2,7 sek – det er osse flot…

 2. Nikolaj30. januar 2006 kl. 16:35

  Var det dog bare kokain I var gået med på… Begge Copycats har slået min personlige rekord. Hmmmm.

  Nu går jeg i træningslejr. Regner med at tage ferie i hele februar og Powerball’e alle vågne timer i døgnet. Hold øje med kommende rekorder her.

  Og hende med ølrekorden gad jeg godt møde.

 3. Dennis4. maj 2006 kl. 01:32

  11.287 😉 på http://www.powerball.dk/ kan du indsende din personlige rekord og så sende blærekort til dem du kender! Desuden ligger der forskellige videoer bl.a. med verdensmesteren Akis – du får den vildeste griner når du ser ham i aktion 🙂

 4. Lars K4. maj 2006 kl. 11:26

  Tak for tippet – det vil jeg da helt klart gøre, når jeg får taget et billede af min rekord 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.