Indlæggene der aldrig kom

Hov, så var det pludselig tre måneder siden jeg havde skrevet et indlæg her. Og som tiden gik blev det sværere og sværere at komme igang med at skrive igen. Så for ligesom at få lidt afrunding på de sidste tre måneders blogpause kommer her en liste over de indlæg jeg gerne ville have haft skrevet, men som aldrig blev til noget:

 • “Så blev det jul igen”
  Spændende reportage fra vores dejlige jul i det jyske
 • “Nytår 2.0”
  Billedrig og meget “web 2.0” indlæg om vores nytårsaften, fejret hjemme sammen med Henrik & Trine og Rikke & Keld. Desuden havde vi direkte videolink via Skype til Horsens hvor Jens & Metteline og Morten & Kathrine festede. Alle vores børn var naturligvis også med. Se istedet Mariannes indlæg.
 • “Portal – fængslende puzzle”
  Indlæg om spillet “Portal” som jeg for længst har gennemført. Det fortjente bestemt et indlæg, for det var klart sidste år spil for mig.
 • “Endelig ny mobiltelefon”
  Så fik jeg endelig købt ny mobiltelefon, en lækker HTC TyTN II, som kan det hele. Jeg er stadig ved at tilpasse den mit behov, men indtil videre er jeg 100% tilfreds med købet.

Og så har jeg slet ikke nævnt alle de småindlæg jeg ville have skrevet om forskellige besøg hos familie og venner i Jylland, biograffilm jeg har set og meget mere. Ærgeligt ærgeligt. Nå, på tide at skue fremad …

3 svar til “Indlæggene der aldrig kom”

 1. Michael Olsen23. marts 2008 kl. 00:37

  Nå, jamen så vil jeg da også sige velkommen tilbage på nettet! 😉

  Fik du nogle spændende julegaver?

 2. rindom25. marts 2008 kl. 13:11

  Op på hesten2.0 igen. Livet2.0 går jo videre selv om vi ikke lige får lavet alle de indlæg vi gerne vil…. velkommen tilbaws

 3. Lars K2. april 2008 kl. 14:36

  @Michael: Ja, specielt må jeg fremhæve at jeg fik en Wii. Indtil videre har jeg dog kun to spil til den, udover Wii Sports som alle får, nemlig Rayman Raving Rabbids og Super Mario Galaxy. Har dog kun fået gennemført Rayman.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.