Følg mig LIVE med Jaiku!

Den lidt sensationsprægede overskrift dækker over at jeg er begyndt at mikroblogge via servicen Jaiku. Det vil kort sagt sige at jeg i tide og utide skriver små indlæg om hvad jeg laver her og nu. Det være sig via pc, når jeg sidder foran sådan en, eller via mobilen når jeg er ude omkring. Du kan følge med i mine Jaiku-indlæg her på NetEgo - du finder dem i højre side under menuen, eller du kan gå ind på min side på Jaiku, hvor du også kan kommentere på dem, hvis du altså er registreret. Hvis du registrerer dig og angiver dit mobilnummer, får du endvidere muligheden for at modtage beskederne som SMS, ganske gratis naturligvis.

Der findes selvfølgelig andre lignende services, fx. Twitter, men Jaiku er bedst, ikke mindst fordi den kommer fra Finland!

2 svar til “Følg mig LIVE med Jaiku!”

  1. Nikolaj26. november 2007 kl. 10:10

    Tak for invi’en – og ja, der er aldrig kommet noget bras fra Finland…

  2. Lars K26. november 2007 kl. 11:35

    Velbekomme.

    Og er der flere der vil have en invite til Jaiku, så sig endelig til. Det gik nemlig op for mig at man ikke bare kan tilmelde sig, man skal inviteres.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.