Tabula Rasa – World of Warcrafts afløser?

Efterhånden har jeg jo lagt en hel del timer i World of Warcraft, og selvom jeg langt fra har prøvet det hele, eller har det fedeste udstyr, så begynder trivialiteten at snige sig nærmere. Jeg er ikke klar til at droppe det endnu, men derfor kan man jo godt lige følge med i  hvad der ellers er på markedet.

Tabula Rasa (betyder “blank tavle” som enhver lærd bibliotekar ved) er navnet på et kommende MMORPG (onlinerollespil), udviklet af Richard Garriott, manden bag bl.a. Ultima Online. Spillet udkommer vist op mod jul, men jeg er kommet med i den åbne beta og har indtil videre fået et rigtigt godt indtryk. Kort fortalt er det WoW i et science-fiction miljø. Det er ret let at gå til, specielt for WoW-spillere, men virker samtidig så komplekst at der helt sikkert er mange timers underholdning og gode udfordringer i det.

Det er naturligvis gratis at være med i betaen, så jeg vil i hvert fald give det en chance - når jeg altså ikke lige spiller WoW…

Jeg kom med i betaen via GameSpot, men det er vist også muligt at komme med ved at registrere sig på NCsofts egen hjemmeside.

Ét svar til “Tabula Rasa – World of Warcrafts afløser?”

  1. TR-Fan16. oktober 2007 kl. 10:15

    Det spil er da for fedt!
    Til jer beta-mennesker derude, så se
    drool.dk for mere info (eller tilføj selv noget)

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.