Koncert: Ozzy, KoЯn, Black Label Society

Onsdag aften var jeg med min buddy Martin til triplekoncert i Forum København. Der var dømt Metal, og hovednavnet var ingen ringere end The Prince of Darkness himself – Ozzy Osbourne. Ja, manden er næsten 60 år og måske lidt ofte ufrivilligt komisk, men han er en legende og det kan man ikke tage fra ham.

Der blev startet med – de for mig ukendte – Black Label Society med den altdominerende frontfigur Zakk Wylde. De understregede at vi var kommet til metalkoncert ved at spille højere end jeg nogensinde før har oplevet til en koncert. Således en god start på aftenen. Jeg er sikker på at BLS var rigtigt gode, jeg kendte dem bare ikke, så jeg fik nok ikke det samme ud af det som de ret mange fans der var mødt op. Blev også distraheret af at mr. Wylde hele tiden spyttede op i luften, de gange han altså ikke ramte sit hår.

Dernæst fulgte KoЯn, som jeg som metalfan desværre må indrømme at jeg heller ikke kendte ret godt. Det jeg har hørt med dem har ikke været min stil, men de har dog et vist ry, så jeg var positiv fra starten. Det formåede dog aldrig at blive ret interessant, men igen var der en god portion fans tilstede til at hjælpe stemningen på vej.

Til sidst kom manden selv så på scenen. Ozzy Osbourne med band. Og et gensyn med Zakk Wylde fra Black Label Society som jeg fandt ud af har spillet guitar i Ozzys band i flere år. Det er ikke den bedste koncert jeg har været til, men jeg synes varen blev leveret til ‘godkendt’. Ozzy brugte meget tid på at råbe “I can’t fucking hear you!” og dyppe sit hovede i en spand med vand. Hvorefter han smed resten af vandet ud over publikum. Adskillige gange.

I mine øjne sparker Ozzy stadig rigtig meget røv, og at konstatere at han ser gammel og slidt ud er nok lidt unuanceret. Han har jo trods alt brændt sit lys i begge ender med en skærebrænder i mange gode år. Det er vel okay at have sat farten lidt ned inden man når 60 år, eller hvad?

Der var god stemning i Forum København denne lumre onsdag aften, og det var fedt at give den gas med Martin igen, der går lidt for længe imellem. Læs i øvrigt om vores sidste koncertoplevelse her: Iron Maiden i Aalborg.

Ét svar til “Koncert: Ozzy, KoЯn, Black Label Society”

  1. Michael Olsen15. juni 2007 kl. 10:07

    “I can’t hear you” – det er da klart. Manden er jo oldgammel og har spillet alt for høj musik i alt for lang tid.

    Så få dog et høreapparat! 😉

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.