Rulleskøjtemotion

Indtil rullehockeysæsonen går i gang har jeg nu så småt kastet mig over at løbe lidt ture på mine rulleskøjter. Ikke mine CCM’ere – de er forbeholdt hockey – men istedet mine gamle, hårdt prøvede Rollerblades. Det var de første rulleskøjter jeg fik, og jeg har spillet meget rullehockey iført dem, i Aalborg sammen med resten af Archivers. Men de holder altså endnu, og er perfekte til mere motionsorienteret løb.

Jeg prøver at finde nogle gode ruter omkring hvor vi bor, og har både søndag og mandag løbet 3,5-4 km på omkring 15 minutter. Både Google Earth og løberuteplanlæggeren på IFORM.dk er rigtigt gode til bagefter at finde ud af hvor langt man har løbet.

At løbe ture har ellers aldrig rigtigt været mig, men måske jeg kan blive fanget lidt mere af det når det foregår på rulleskøjter, det satser jeg lidt på. Meeeen det er nu ikke helt det samme som en god rullehockeykamp, så jeg håber snart at komme i gang der også.

Ét svar til “Rulleskøjtemotion”

  1. Rindom4. april 2007 kl. 18:48

    Det er om at være i god form så du kan holde hovedet koldt til næste dyst i poker….. he he

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.